Afbeelding

Oink! - Het Peuterkonijn is gevestigd in wijkcentrum de Skammel in de wijk de Trisken te Drachten.  Binnen hebben we een gezellige ruimte in vrolijke kleuren en met verschillende speelhoeken. Naast de mooie speelruimte binnen is er ook een heel groot speelterrein buiten. Daar kunnen de peuters heerlijk fietsen, in de zandbak of op het gras spelen, of op de glijbaan.

Bij peuteropvang Het Peuterkonijn werken we met een terugkerende invulling van de dagdelen. Zo bieden we de peuters structuur en herkenbaarheid. We vinden het belangrijk dat elke peuter zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. In de veilige en vertrouwde omgeving van het Peuterkonijn leren de peuters door te spelen zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, oftewel spelen voor later!

De thema‚Äôs en activiteiten waarmee we werken sluiten aan op de belevingswereld van de peuter en ook op bijzondere dagen en de seizoenen. We zijn 4 dagdelen per week aanwezig bij Het Peuterkonijn en dan kunnen maximaal 16 peuters per groep bij juf Amal en juf Ellen komen spelen.

Tijdens het halen en brengen kunnen vragen of bijzonderheden over je peuter gedeeld worden met de pedagogisch medewerkers. Als er meer aandacht of een langer gesprek nodig is dan maken we daar in overleg een afspraak voor.

De dagdelen en tijden zijn:

maandag t/m donderdag8.30 - 12:30

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Ellen de Rijk

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Amal Berkhout

Afbeelding
Pedagogisch medewerker