Afbeelding

Oink! - ’t Flinterke zit in de wijk de Venen te Drachten, waar zij samen met de basisschool de Pionier zijn gehuisvest in een nieuwe accommodatie. Juf Ilse en juf Marilyn zijn daar 5 dagdelen per week om maximaal 14 peuters lekker te laten spelen en leren.

Bij peuteropvang 't Flinterke hebben we verschillende hoekjes waar naar hartenlust gespeeld, geknutseld en gezongen kan worden. Ook doen we samen activiteiten in de kring. We bieden de peuters een veilige en vertrouwde omgeving waarin ze zichzelf kunnen zijn. We gebruiken een terugkerend dagritme want daarmee is er voor de kinderen een duidelijke structuur. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

We werken met  verschillende thema’s die aansluiten op de interesses van de kinderen. Ook aan bijzondere dagen en gebeurtenissen besteden we met de peuters de nodige aandacht. Spelen voor later, dus!

Als er vragen of bijzonderheden over de peuters zijn, kunnen die bij het halen en brengen met de pedagogisch medewerker besproken worden. Is er meer tijd nodig dan maken we een afspraak voor een langer gesprek.

We zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 8.30 tot 12.30 uur. Aan het eind van de ochtend eten we samen een broodje.

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Ilse van Arnhem

Afbeelding
Ilse
Pedagogisch medewerker

Marilyn Buis

Afbeelding
Marilyn
Pedagogisch medewerker