Afbeelding

Oink! – It Werflân is gevestigd in het splinternieuwe gebouw MFC it Werflân in Rottevalle. De ruimte is erg licht door de grote raampartij en beschikt daarnaast over een ruim buitenplein. Op onze locatie kunnen wij maximaal 14 peuters tegelijk opvangen op maandag-, dinsdag-, woensdag en donderdag ochtend. De pedagogisch medewerkers die op de locatie werken zijn: juf Anna Baukje en juf Baukje.

It Werflân is een Integraal Kind Centrum (IKC), wat betekent dat er ruimte is voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij het peuterspelen zijn kinderen welkom vanaf 2 jaar.

Wij zorgen ervoor dat er voor de kinderen een doorgaande lijn is naar de basisschool. Dit betekent dat peuterspelen bij It Werflân een perfecte voorbereiding op de basisschool is oftewel spelen voor later. Alle facetten die hier onderdeel van zijn bieden wij aan, zodat kinderen al spelend met elkaar kunnen leren. Door gebruik te maken van een terugkerend dagritme is er voor de kinderen een duidelijke structuur die zekerheid en een vertrouwd gevoel geven.

Er wordt gewerkt met verschillende thema’s, passend bij de seizoenen en interesses van de kinderen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilig klimaat, waardoor alle kinderen zich welkom voelen. Ook staan zij klaar voor ouders met eventuele vragen, of om tips te geven.

maandagochtend8.30 - 11.30
dinsdagochtend8.30 - 11.30
woensdagochtend8.30 - 11.30
donderdagochtend8.30 - 11.30

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Anna-Baukje Hummel

Afbeelding
Anna Baukje
Pedagogisch medewerker

Baukje Burggraaff

Afbeelding
Pedagogisch medewerker