Vacature: Flexibele pedagogisch medewerkers

OINK! IS OP ZOEK… NAAR JOU?

Kind zijn is een kunst; kinderen moeten kunnen spelen en de ruimte krijgen om kind te zijn. Door hoe zij spelen, leren wij de kinderen kennen. Terwijl zij bezig zijn om vanuit hun ogen de wereld te ontdekken, zien wij wat nodig is voor het zetten van hun volgende stap. En dat doen we bij Oink! al meer dan 40 jaar. Oink! wil voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten.

Ben jij Oink!?

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, rotsen in de branding, die graag hun ervaring en kwaliteiten binnen Oink! in willen zetten.

Met positieve energie stap jij ’s morgens een locatie binnen, je overlegt met je collega’s over het programma van die dag en verwelkomt de peuters met een lach. Je ziet het als een uitdaging om er samen een mooie dag van te maken. Je bent flexibel inzetbaar, schakelt snel, je kunt je goed handhaven in een nieuwe groep en het belangrijkste: kinderen voelen zich op hun gemak bij jou!

De feiten op een rijtje

Je creëert een gezellig, veilig en positief groepsklimaat waarbij het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Dit stimuleer je door het observeren, begeleiden en verzorgen van de kinderen middels spel, beweging en creativiteit. Je sluit in je activiteiten aan bij het ontwikkelniveau van de kinderen en je voert het pedagogisch beleidsplan uit waarbij je onder andere werkt volgens de VVE-methode Piramide.

Daarnaast

  • heb je een afgeronde relevante MBO-opleiding;
  • beschik je over taalniveau 3F en een geldig VVE-certificaat;
  • ben je in het bezit van een VOG;
  • beschik je over enige werkervaring binnen de peuteropvang.

Wij bieden jou

  • in beginsel een 0 uren-contract waarbij je wordt ingezet op diverse locaties binnen Oink! Dit bied jou de kans om veel kinderen, ouders en collega’s te ontmoeten wat jou een schat aan ervaring en inzichten oplevert. Het aanbieden van uren op contract behoort op termijn tot de mogelijkheden;
  • je ontvangt een jaarcontract met de kans op verlenging;
  • salariëring in schaal 6 volgens de CAO kinderopvang (trede afhankelijk van werkervaring);
  • deelname aan de collectiviteitsregeling bij zorgverzekeraar De Friesland;
  • een reiskostenvergoeding.

Solliciteren

De feiten hierboven zijn natuurlijk belangrijk, maar voor ons begint alles bij wie je bent. De identiteit van Oink! is leidend bij alles wat we doen en een match met Oink!, begint met een match op onze identiteit. Wil je de meest dankbare baan in de kinderopvang en herken jij jezelf in Oink! en in deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren via hallo@oink.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Mieke de Groot, manager Oink!. Zij is bereikbaar via e-mail: mieke@oink.nl. Je kunt in de mail ook vragen of Mieke je wil bellen.

Facebook

Twitter

Email