Contact

Middelwyk 2
9202gv Drachten
Bel ons op
06 11090807 / 06 18683758 / 06 42752532

 

Afbeelding

Oink! - De Turfjes heeft drie mooie en lichte ruimtes in Brede School de Wiken te Drachten. Twee speelruimtes liggen naast elkaar en kijken uit op het zonnige buitenspeelterrein. De derde ruimte zit in het bijgeplaatste bijgebouw.

In elke ruimte hebben we  gezellige hoekjes waar de peuters kunnen spelen en knutselen. Op het buitenspeelterrein hebben de peuters alle ruimte om te kunnen fietsen, spelen en klimmen.

Van maandag tot en met vrijdag kunnen bij de Turfjes maximaal 15 peuters lekker spelen en leren bij juf Marlies, juf Judith, juf Karin, juf Anna, juf Petra en juf Corina. We bieden de peuters een vertrouwde en veilige omgeving waar ze spelenderwijs zichzelf leren ontdekken en ontwikkelen. In de groep leren ze om samen te spelen en te delen, oftewel spelen voor later

Met een terugkerende invulling van de dagdelen bieden we structuur en herkenbaarheid aan de peuters. Dat geeft de peuters vertrouwen en zekerheid. We werken met thema’s die aansluiten bij de beleving van de peuters en bij de verschillende seizoenen en bijzondere dagen. Tijdens het brengen en halen is er gelegenheid om vragen of bijzonderheden over uw peuter te delen met de pedagogisch medewerkers.

Wij zijn open van maandag t/m vrijdagochtend van 08:30 tot 12:30. Aan het eind van de ochtend eten we samen een broodje.

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Judith van Dijk

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Marlies Kamans

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Karin Betlehem

Afbeelding
Karin Betlehem
Pedagogisch medewerker

Corina Wapstra

Afbeelding
Corina Wapstra
Pedagogisch medewerker

Petra Bouwer

Afbeelding
Pedagogisch medewerker