Afbeelding

Oink! - De Hagekrobben is gevestigd in hetzelfde gebouw als de basisschool De Wiksel. Dit gebouw ligt centraal en makkelijk bereikbaar in Houtigehage. In het gebouw van De Wiksel heeft De Hagekrobben een eigen ingang, waar juf Annelies peuters welkom heet en uitzwaait.

Binnen bij peuteropvang De Hagekrobben hebben wij een grote groepsruimte die ruim en overzichtelijk is ingedeeld in vijf speel- en werkhoeken. Buiten hebben we – los van de basischool – een eigen speelplein waar de peuters alle ruimte hebben om heerlijk buiten te spelen.

Het ‘spelen voor later’, één van de waarden van Oink!, is ook op De Hagekrobben een belangrijk uitgangspunt om de verschillende ontwikkelingen van de kinderen spelenderwijs te stimuleren. Daarbij vinden wij het belangrijk dat elk kind zichzelf kan en mag zijn en dus zijn of haar eigenheid bij ons kan ontwikkelen. Wij zorgen voor een fijne speel- en leeromgeving zodat iedere peuter zelf kan kiezen waarmee hij of zij wil spelen. Boven alles staat dat iedereen bij De Hagekrobben zich veilig voelt. We scheppen een vertrouwde omgeving door er voor de peuters te zijn, naar hen te luisteren, samen te spelen en hen te troosten wanneer dat gewoon even nodig is.

Wij zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag open van 8.30 tot 12.30. Aan het eind van de ochtend eten we samen een broodje.

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Annelies Huntelerslag

Afbeelding
Pedagogisch medewerker