Afbeelding

Oink! - De Earste Wjuk ligt in het hartje van Boornbergum en heeft sinds 2010 de beschikking over een nieuw aangebouwde vleugel van dorpshuis ‘It Bynt’. De Earste Wjuk heeft een eigen ingang aan de Ds van Apeldoornwei. Gedurende vier dagdelen kunnen maximaal 16 peuters hier onder begeleiding van juf Betty en juf Harriët naar hartenlust spelen, knutselen en zingen.

Peuteropvang De Earste Wjuk heeft voor het spelen een ruim lokaal met frisse kleuren en verschillende speelhoekjes. Natuurlijk kan er ook heel fijn buiten gespeeld worden op onze buitenspeelplaats met een speelhuisje, glijbaan en zandbak. Lekker spelen voor later!

Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en in een veilige en vertrouwde omgeving zijn of haar eigenheid kan ontwikkelen. Om de verschillende ontwikkelingen van de kinderen spelenderwijs te stimuleren is het ‘spelen voor later’ voor ons een belangrijk uitgangspunt. We gebruiken een terugkerend dagritme want daarmee is er  voor de kinderen een duidelijke structuur. Dat geeft zekerheid en een vertrouwd gevoel. We werken met verschillende thema’s die aansluiten op de interesses van de kinderen.

Als er bijzonderheden over de peuters zijn, kunnen die bij het halen en brengen met de pedagogisch medewerker besproken worden. Wanneer het nodig is maken we een afspraak voor een langer gesprek.

Wij zijn maandag t/m donderdag open van 8.30 tot 12.30. Aan het eind van de ochtend eten we samen een broodje.

De droom van peuterspeelzaal Oink! is om voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten. Meer weten over waar Oink! voor staat? Lees het hier.

Het team op deze locatie

Betty Bruinsma

Afbeelding
Pedagogisch medewerker

Harriet de Boer

Afbeelding
Pedagogisch medewerker