Elk kind verdient dezelfde kansen.

Dezelfde kans om een goede start te maken in het onderwijs, maar ook dezelfde kans om zorgeloos kind te zijn. En dat is waar Oink! zich met veel liefde en enthousiasme voor inzet.

Het feestelijk vieren van de decembermaand is niet voor elk gezin vanzelfsprekend, maar met een klein gebaar kunnen we misschien wel een verschil maken. Oink! en M.O.S. gaan daarom, mét de hulp van alle Oink! peuters, iets doen voor een ander.

Momenteel zijn de peuters van Oink! druk bezig met het inzamelen van speelgoed. Met deze verzameling, én een leuk cadeautje namens Oink en M.O.S., willen we 200 peuters (van 2 t/m 4 jaar) uit de gemeente Smallingerland verrassen waarvan ouders, om welke reden dan ook, zelf niet de middelen hebben om de feestdagen te vieren met cadeaus.

Aanmelden?

Tot 13 december kunnen peuters aangemeld worden via hallo@oink.nl met als onderwerp ‘Kerstactie’. In de mail ontvangen we graag de naam van het kind, de leeftijd, welke wijk of dorp (vanwege de ophaallocatie) en het e-mailadres waarop we kunnen laten weten dat er een verrassing klaar staat.

Weet jij als zorgverlener, buurman, buurvrouw, oom, tante, vader of moeder iemand die we hier blij mee kunnen maken? Meld ze dan vooral aan!

We hopen natuurlijk iedereen die zich aanmeld blij te kunnen maken, maar vol=vol. We versturen een bericht wanneer en waar er iets opgehaald kan worden. Dit zal in de week voor de kerstvakantie plaatsvinden.

Afbeelding

Facebook

Twitter

Email