Corona-update: Oink! blijft open!

Het was weer afwachten wat er besloten zou worden voor de peuteropvang in verband met de harde lockdown.

Maar de peuteropvang blijft open, hiervoor zijn geen veranderingen aangekondigd t.o.v. van de huidige situatie. Dat betekent dat Oink! deze week nog open is! Meer informatie vind je via  Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Corona gaat ook Oink! echter niet voorbij. Regelmatig staan er andere gezichten, invalkrachten of collega's, op de groep door wachten op een testuitslag, in quarantaine zitten en/of ziek zijn. De afgelopen weken hebben we met man en macht gewerkt om te voorkomen dat we groepen moeten sluiten i.v.m. uitval van personeel. Het is mogelijk dat we door overmacht of op advies van de GGD een groep moeten sluiten i.v.m. te veel besmettingen. Zo mogelijk zal daar tijdig over gecommuniceerd worden. 

Wij willen vragen om steeds alert te blijven op de gezondheid van de peuters. Voor vragen hierover, zie de beslisboom. Wanneer er besmettingen zijn op de groep van je peuter word je hierover ge├»nformeerd via de mail. 

Wil je ook doorgeven op de groep van je peuter, via whatsapp, als er sprake is van quarantaine en/of positief besmette personen in het gezin? Volg dan de instructies die de GGD geeft. Ook peuters moeten dan in quarantaine. 

Let op: Vanaf 25 december tot 10 januari zijn we gesloten i.v.m. de reguliere kerstvakantie. 

Voor nu, blijf gezond en goede feestdagen!

Facebook

Twitter

Email